Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Tottenham remizoval s Newcastlom 1:1 v 3. kole anglickej ligy

Hráči Tottenhamu, archívna snímka. Foto: TASR/AP

Leeds United triumfoval na ihrisku Sheffieldu United 1:0. O troch bodoch pre nováčika rozhodol v 88. minúte Patrick Bamford.

Londýn 27. septembra (TASR) - Futbalisti Tottenhamu Hotspur remizovali v zápase 3. kola anglickej Premier League doma s Newcastlom United 1:1. Hostia vyrovnali v 97. minúte z pokutového kopu.

Tottenham bol v zápase jasne aktívnejší, no doplatil na nepremenené príležitosti. Zverencov Joseho Mourinha poslal do vedenia v 25. minúte brazílsky stredopoliar Lucas Moura zblízka po prihrávke od Harryho Kanea. V nadstavenom čase po štandardke Newcastlu zahral vo vlastnej šestnástke rukou Eric Dier a rozhodca na základe videa nariadil pokutový kop. Ten v 97. minúte premenil Callum Wilson na konečných 1:1. Bola to prvá strela hostí do priestoru bránky v zápase. V drese Newcastle naďalej chýbal zranený slovenský brankár Martin Dúbravka. Jeho tím má na konte štyri body, rovnako ako Tottenham.

Leeds United triumfoval na ihrisku Sheffieldu United 1:0. O troch bodoch pre nováčika rozhodol v 88. minúte Patrick Bamford. Sheffield sa krčí bez bodu na chvoste tabuľky, v troch zápasoch ešte nedal ani gól.



Premier League - 3. kolo:

Sheffield United – Leeds United 0:1 (0:0)

Gól: 88. Bamford



Tottenham Hotspur – Newcastle United 1:1 (0:0)

Góly: 25. Lucas Moura - 90.+7 Wilson