Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Tréner Bayernu kritizoval Freiburg za to, že sa odvolal voči výsledku

Na archívnej snímke z 2. novembra 2021 tréner Bayernu Julian Nagelsmann. Foto: TASR/AP

Incident sa stal v 86. minúte, keď Nagelsmann pripravil dvojstriedanie. Z ihriska mali odísť Corentin Tolisso a Kingsley Coman a namiesto nich vybehli na ihrisko Marcel Sabitzer a Niklas Süle.

Mníchov 5. apríla (TASR) - Tréner Julian Nagelsmann z Bayernu Mníchov kritizoval vedenie Freiburgu, že sa odvolalo voči právoplatnosti výsledku víkendového zápasu nemeckej futbalovej Bundesligy. Bavori v ňom zdolali súpera 4:1, no na konci zápasu hrali chvíľu s dvanástimi hráčmi.

Incident sa stal v 86. minúte, keď Nagelsmann pripravil dvojstriedanie. Z ihriska mali odísť Corentin Tolisso a Kingsley Coman a namiesto nich vybehli na ihrisko Marcel Sabitzer a Niklas Süle. Coman však z ihriska neodišiel, pretože štvrtý rozhodca ukázal zlé číslo a francúzsky krídelník nevedel, že má striedať. Po pár sekundách však obranca Freiburgu Nico Schlotterbeck upozornil rozhodcov, že Bayern má na ihrisku okrem brankára jedenásť hráčov v poli. Situácia sa stala za jasného stavu a Bayern hral s viacerými hráčmi len približne 20 sekúnd. Výsledok zápasu to neovplyvnilo. "Nemôžem pochopiť, prečo to Freiburg urobil, pretože by nestrelil dva góly za 18 sekúnd alebo dokonca možno ani jeden," uviedol Nagelsmann. "Ja osobne by som to neurobil, pretože si nemyslím, že pre chybu tretej strany možno získam body. Neviem, či sa potom v klube dokážu potľapkať po pleci, ak získajú body, ktoré si nevybojovali na ihrisku. Nebol by som s tým taký spokojný. Takže by som jasne komunikoval vedeniu klubu, že sa neodvoláme," dodal tréner.