Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Trénerský tandem Jančuška - Bača skončil v Nových Zámkoch

Na archívnej snímke tréner Milan Jančuška. Foto: TASR - Erika Ďurčová

Dočasným vedením mužstva sú poverení športový manažér Ladislav Branikovič a tréner brankárov František Kučera.

Nové Zámky 9. októbra (TASR) - Milan Jančuška už nie je tréner hokejistov HC Mikron Nové Zámky. Vedenie tipsportligového klubu s ním v stredu ukončilo spoluprácu. Na striedačke skončil aj Jančuškov asistent Jerguš Bača. Dočasným vedením mužstva sú poverení športový manažér Ladislav Branikovič a tréner brankárov František Kučera.

Vedenie klubu intenzívne pracuje na príchode nového trénera. "Ďakujeme trénerom Milanovi Jančuškovi a Jergušovi Bačovi za odvedenú prácu a želáme im veľa úspechov v osobnom i pracovnom živote," uviedol tipsportligista na svojom webe.

Pod vedením dvojice Jančuška - Bača nazbieralo mužstvo v doterajších deviatich zápasoch deväť bodov, v tabuľke mu momentálne patrí predposledné 12. miesto. Nové Zámky prehrali tri zápasy po sebe, naposledy v nedeľu na ľade Nitry (0:4).

Päťdesiatdeväťročný Jančuška prišiel na striedačku Nových Zámkov pred sezónou 2018/2019. V minulosti viedol aj francúzske tímy Megéve a Clermont, poľské kluby Podhale Nowy Targ a KH Sanok, Poprad, Liptovský Mikuláš, Žilinu či Košice.