Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Trnava poslala ghanského futbalistu Boatenga na hosťovanie do Karvinej

Na snímke hráč FC Spartak Trnava Kelvin Boateng. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

Dvadsaťdvaročný krídelník prišiel do Trnavy v lete 2021, v prvej sezóne odohral 18 zápasov a strelil štyri góly. V aktuálnom ročníku naskočil do 16 zápasov, väčšinou ako striedajúci hráč.

Trnava 1. februára (TASR) - Ghanský futbalista Kelvin Boateng bude do konca sezóny hosťovať v druholigovom českom klube MFK OKD Karviná, do ktorého ho uvoľnil trnavský Spartak. Fortunaligista o tom informoval na svojom webe.

Dvadsaťdvaročný krídelník prišiel do Trnavy v lete 2021, v prvej sezóne odohral 18 zápasov a strelil štyri góly. V aktuálnom ročníku naskočil do 16 zápasov, väčšinou ako striedajúci hráč, no strelecky sa presadil iba raz, keď sa podieľal na domácej remíze 2:2 so Žilinou.

"Na Boatengovom mieste je momentálne konkurencia, takže by bol pre trénera na svoj post až treťou voľbou. Navyše, na krídelné priestory riešime ešte v tomto prestupovom období príchod ďalšieho hráča. Spoločne sme preto uvítali možnosť hosťovania v Karvinej, kde môže získať vyššiu minutáž a zápasovú prax. V neposlednom rade mu prajeme, aby sa presadil aj strelecky a po sezóne môže znova zabojovať o miesto v kádri Spartaka," povedal prezident klubu Peter Macho.