Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Trnava sa dohodla na zmluve s Marekom Ujlakym mladším

Na snímke vpravo hráč Trnavy Dominik Ujlaky a hráč Paranaense v exhibičnom zápase medzi FC Spartak Trnava a brazílskym klubom Clube Atlético Paranaense pri príležitosti slávnostného otvorenia Štadióna Antona Malatinského v Trnave. Foto: TASR/Lukáš Grinaj

Mladý futbalista je syn klubovej legendy Mareka Ujlakyho.

Trnava 5. mája (TASR) - Futbalový klub Spartak Trnava podpísal zmluvu so sedemnásťročným odchovancom Marekom Ujlakym ml. Mladý stopér sa tak pripojil k štvorici Patrick Karhan, Michal Boledovič, Lukáš Jendrek a Martin Rýzek. Trnavčania o tom informovali na svojom webe.

Mladý futbalista je syn klubovej legendy Mareka Ujlakyho. "Som veľmi vďačný, že som v Spartaku prednedávnom zažil ligový debut a dnes som dostal aj možnosť podpísať prvú zmluvu. Chcem na sebe ešte viac pracovať, aby som o pár rokov mohol nastupovať v základnej zostave," povedal talentovaný mladík, ktorý už má za sebou aj prvý ligový štart. Tréner Michal Gašparík ho poslal na záverečné minúty duelu so Zlatými Moravcami.

Športový riaditeľ Andrej Kostolanský na margo podpisu zmluvy uviedol: "Sme veľmi radi, že meno Ujlaky sa opäť objavilo v ligovom drese. Marek sa pripojil ku kvartetu mládežníckych hráčov, s ktorými sme podpísali talentovú zmluvu. Verím, že jeho pracovitosť a skromnosť ho časom privedú ku stabilnému miestu v seniorskom futbale. O svojich kvalitách však bude musieť trénerov naďalej vytrvalo presviedčať."