Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

UEFA má plán na dohratie sezóny, finále LM údajne koncom augusta

Brazílčan Neymar, hráč Paríž St. Germian, archívna snímka. Foto: TASR/AP

Podľa periodika Corriere dello Sport ročník reštartujú od 7. augusta pred prázdnymi tribúnami a program bude pokračovať v trojdňových intervaloch, sezóna LM vyvrcholí 29. augusta v Istanbule.

Nyon 21. apríla (TASR) - Európska futbalová únia (UEFA) údajne stanovila program zvyšných zápasov Ligy majstrov. Sezónu prerušili v marci pre pandémiu koronavírusu počas osemfinále, do konca ročníka zostáva odohrať sedemnásť stretnutí.

Podľa talianskeho periodika Corriere dello Sport ročník reštartujú od 7. augusta pred prázdnymi tribúnami a program bude pokračovať v trojdňových intervaloch, sezóna LM vyvrcholí 29. augusta v Istanbule. Informácie však UEFA oficiálne nepotvrdila, to sa očakáva po konferencii, ktorá potrvá od utorka do štvrtka.

Dosiaľ sú známi štyria štvrťfinalisti: Paríž St. Germain, Atalanta Bergamo, Atletico Madrid a RB Lipsko. Z programu osemfinále zostali odvety Manchester City - Real Madrid (v prvom zápase zvíťazilo City v Španielsku 2:1), Bayern Mníchov - FC Chelsea (3:0), Juventus Turín - Olympique Lyon (0:1) a FC Barcelona - SSC Neapol (1:1).