Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

Útočník Majdan bude hrať za Spišskú Novú Ves

Juraj Majdan, archívna snímka. Foto: TASR Roman Hanc

V uplynulých šiestich sezónach sa Majdanova kariéra odvíjala v slovenskej extralige. Postupne v nej hral za Banskú Bystricu, Zvolen, Poprad, Nitru, Košice, Michalovce a Nové Zámky.

Spišská Nová Ves 7. novembra (TASR) - Nováčik najvyššej hokejovej súťaže HK Spišská Nová Ves angažoval 30-ročného útočníka Juraja Majdana. Klub o tom informoval na sociálnych sieťach.

Majdan začal sezónu 2021/2022 v druhej najvyššej českej súťaži. V drese Vsetína odohral 5 zápasov, v ktorých si do kanadského bodovania pripísal 2 góly a 1 asistenciu. "O Juraja sme prejavili záujem, hneď ako sme sa dozvedeli, že sa nedohodol na pokračovaní spolupráce vo Vsetíne. Sme veľmi radi, že sa nám ho podarilo dotiahnuť k nám na Spiš. Je to šikovný útočník, ktorý má čuch na góly a dokáže okrem zakončenia aj vytvárať šance pre spoluhráčov. Uvedomujeme si, že náš najväčší problém je vytváranie si šancí a strieľanie gólov, preto ďalej hľadáme na trhu rozdielového centra," povedal generálny manažér HK Spišská Nová Ves Richard Rapáč.

V uplynulých šiestich sezónach sa Majdanova kariéra odvíjala v slovenskej extralige. Postupne v nej hral za Banskú Bystricu, Zvolen, Poprad, Nitru, Košice, Michalovce a Nové Zámky. V slovenskej extralige doteraz odohral celkovo 245 zápasov, v ktorých si do štatistík pripísal 66 gólov, 106 asistencií (172 bodov), 189 trestných minút a 28 plusových bodov.