Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

V Čadci 17. ročník Štefanského turnaja aj s Vůjtekom a hokejistkami

Štefanský pohár Foto:

Turnaj bude prebiehať už tradične v podaní tímov nabitých veľkými menami ako Aldo Baez, Barčík, Dúbravka, Hodúr, či bratia Kuciakovci.

Čadca 23. decembra (TASR) - V Mestskej športovej hale v Čadci sa v piatok 28. decembra uskutoční už 17. ročník futbalového turnaja Štefanský pohár, ktorý je zároveň 12. ročníkom Memoriálu Milana Pitela.

"Bohatý kultúrny program, množstvo zaujímavých vystúpení, ale predovšetkým žiara futbalových, športových i mediálnych hviezd sú už mnoho rokov najočakávanejšou udalosťou kysuckého regiónu. Aj tento rok sa turnaj uskutoční v Mestskej športovej hale “Pratex” v Čadci. Turnaj bude prebiehať už tradične v podaní tímov nabitých veľkými menami slovenského i svetového formátu, ako Aldo Baez, Barčík, Dúbravka, Hodúr, či bratia Kuciakovci a iní. Prvýkrát sa vo svojej hernej kráse v kysuckej hale predstaví ženská reprezentácia, ktorá bezpochyby rozžiari tváre každého diváka,", informovali organizátori prostredníctvom tlačovej správy.

Povzbudiť hráčov prídu hviezdy z radov trénerov ako Galád, Guľa, Jarábek, Paldan či Pakusza, ale tiež prezident SFZ Ján Kováčik, a tiež tréner víťazov v kategórii kolektívneho športu v ankete Športovec roka 2012 - hokejovej reprezentácie - Vladimír Vůjtek.

Slovom bude turnaj sprevádzať zvučná dvojica Marcel Merčiak a Daniel Mitas.