Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

V extralige žien odložili sobotňajší zápas Slávie EU s Novým Mestom

Volejbal Foto: TASR/Martin Baumann

Náhradné termíny budú známe neskôr po dohode klubov.

Bratislava 18. decembra (TASR) - V sobotu sa neodohrá ani druhé stretnutie úvodného kola nadstavbovej skupiny o 1. až 4. miesto volejbalovej extraligy žien. Po tom, ako bol pre karanténu tímu Volley project UKF Nitra odložený jeho domáci súboj so Strabagom VC Bilíkova Pezinok, sa pre karanténu VK Nové Mesto nad Váhom neuskutoční v plánovanom termíne ani duel na palubovke Slávie EU Bratislava. Náhradné termíny budú známe neskôr po dohode klubov.

V skupine o 5. až 8. miesto by sa v sobotu mali odohrať oba zápasy - mládežnícky Projekt RD SVF privíta v nitrianskej hale Olympia tím VK Pirane Brusno (16.00) a Hit UCM Trnava nastúpi doma proti VK Prešov (19.00).

V mužskej extralige je v sobotu na programe 11. kolo základnej časti. Okrem skôr odloženého stretnutia VK MIRAD UNIPO Prešov - TJ Slávia Svidník (nový termín 27. januára) sa nebude hrať ani v Prievidzi, domáci VK OSMOS je v karanténe a proti Rieker UJS Komárno nenastúpi. Do akcie by sa mali dostať štyri tímy - VK KDS-Šport Košice si zmeria sily s ŠŠ volejbal Trenčín (15.00) a VKP Bratislava privíta TJ Spartak Myjava (18.00).