Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Šport

V najbližších dvoch zápasoch povedie Newcastle Graeme Jones

Na snímke priaznivci futbalového klubu Newcastle United čakajú pred štadiónom. Foto: TASR/AP

K horúcim kandidátom na trénerskú stoličku patria bývalý tréner AS Rím Paulo Fonseca, extréner Bournemouthu Eddie Howe a bývalý kormidelník Borussie Dortmund Lucien Favre.

Newcastle 22. októbra (TASR) - Dočasný tréner anglického futbalového klubu Newcastle United Graeme Jones potvrdil, že ho funkcionári predposledného tímu tabuľky požiadali, aby viedol hráčov v najbližších dvoch zápasoch Premier League.

"Majitelia ma požiadali, aby som prevzal mužstvo v najbližších dvoch zápasoch proti Crystal Palace a Chelsea. Budem sa koncentrovať na to, aby som hráčov na tieto zápasy čo najlepšie pripravil. Priznám sa, že najprv som bol nahnevaný, lebo mám so Stevom skvelý vzťah. Bolo to ťažké, to je pravda," cituje slová Jonesa agentúra AFP.

Steve Bruce skončil u zamestnávateľa slovenského gólmana Martina Dúbravku v stredu po vzájomnej dohode. Po nedávnom vstupe nového investora zo Saudskej Arábie do klubu a po nevydarenom štarte do novej sezóny sa jeho odchod z lavičky "strák" skloňoval čoraz častejšie. Uplynulý víkend prehrali hráči Newcastle doma s Tottenhamom Hotspur 2:3 a v tejto sezóne stále čakajú na víťazstvo. Po ôsmich kolách im v tabuľke patrí s tromi bodmi 19. priečka.

Podľa medializovaných informácií patria k horúcim kandidátom na trénerskú stoličku bývalý tréner AS Rím Paulo Fonseca, extréner Bournemouthu Eddie Howe a bývalý kormidelník Borussie Dortmund Lucien Favre.