Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Šport

Vartovník pokračuje v Spišskej Novej Vsi, Rapáč: Srdciar a bojovník

Na snímke brankár Marcel Melicherčík (vľavo), hlavný tréner Miroslav Mosnár (uprostred), Lukáš Vartovník (v pozadí druhý zľava), Ľubomír Malina (druhý sprava) a asistent trénera Róbert Spišák (vpravo) si podávajú ruky v kabíne v pondelok 26. júla 2021. Foto: TASR - Milan Kapusta

Vartovník odohral v základnej časti 2022/2023 celkovo 35 zápasov, v ktorých si do kanadského bodovania pripísal 6 bodov za 3 góly a 3 asistencie.

Spišská Nová Ves 3. mája (TASR) - Slovenský hokejový útočník Lukáš Vartovník predĺžil spoluprácu s HK GROTTO Spišská Nová Ves o dve sezóny. "Je to srdciar, bojovník a jeden zo základných kameňov, na ktorých stojí naše mužstvo," uviedol generálny manažér klubu Richard Rapáč na sociálnych sieťach.

Vartovník odohral v Spišskej Novej Vsi prevažnú časť doterajšej kariéry. V sezóne 2020/2021 pomohol tímu k postupu do najvyššej súťaže. Nechýbal v ňom ani v uplynulom extraligovom ročníku 2022/2023, v ktorom Spišiaci získali historické bronzové medaily. "V rozhodujúcej časti sezóny ukázal, že dokáže byť platný v rôznych situáciách a jeho práca v oslabeniach mala veľký prínos pre tím. Preto som veľmi rád, že sme sa dohodli na pokračovaní spolupráce na ďalšie dve sezóny," uviedol Rapáč.

Vartovník odohral v základnej časti 2022/2023 celkovo 35 zápasov, v ktorých si do kanadského bodovania pripísal 6 bodov za 3 góly a 3 asistencie. V play off mal v 14 dueloch bilanciu 1+2.