Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

Vittek, Mak a Haraslín si kúpili vstupenky na virtuálny zápas Slovana

Ilustračné foto Foto: TASR/AP

Zápas je určený na podporu klubu i zdravotníkov, ktorí sú v prvej línii boja proti koronavírusu.

Bratislava 9. apríla (TASR) - Vstupenky na virtuálny futbalový zápas ŠK Slovan Bratislava so Slaviou Praha na podporu klubu i zdravotníkov, ktorí sú v prvej línii boja proti koronavírusu, si kúpili aj Róbert Vittek, Róbert Mak či Lukáš Haraslín. Trojica bývalých hráčov "belasých" si vybrala miesta v sektore DS vo fanúšikovskom kotli. Duel je na programe v nedeľu 3. mája o 16.30 h.

"Myslím si, že je ten správny čas, aby sme všetci ukázali, že máme belasé srdcia a podporili sme náš milovaný klub v neľahkej situácii. Je tu skvelá možnosť zúčastniť sa na virtuálnom zápase Slovan – Slavia. Môžete si zakúpiť virtuálnu vstupenku od 10 eur, samozrejme si ich môžete kúpiť aj viac pre vašich kamarátov, najbližších a podobne. Ja som si už zopár vstupeniek zakúpil," odkázal priaznivcom vo videu Vittek, ktorý v Slovane debutoval v roku 2000 a rozlúčil sa v jeho drese s kariérou v máji 2019.

Mak pôsobil v Slovane do pätnástich rokov. Momentálne je bez klubovej príslušnosti po tom, ako ukončil zmluvu s tureckým Konyasporom. Na virtuálny duel si kúpil 110 vstupeniek: "Aj touto cestou by som vás chcel vyzvať, aby ste spolu so mnou podporili ŠK Slovan v tejto ťažkej situácii. Podporte klub aj vy a zakúpte si lístky na zápas so Slaviou. Ja osobne som si kúpil lístky do kotla, aby som tam mohol byť virtuálne s vami. Spolu to zvládneme, spolu sme Slovan!"

Rovnako ako Mak aj Haraslín hral za Slovan iba v mládežníckych kategóriách, v súčasnosti pôsobí v talianskom Sassuole. "Pomôžme spoločnými silami klubu a zdravotníkom v tejto ťažkej situácii a zaplňme spoločne staré Tehelné pole, kde som hrával za Slovan ešte ako žiak či dorastenec. Verím, že to spoločnými silami zvládneme a my vyhráme tento boj nad vírusom, a nie vírus nad nami. Virtuálne sa vidíme 3. mája o 16.30 v zápase so Slaviou, ja som si už svoje lístky kúpil, a teraz je rad na vás," uviedol Haraslín na oficiálnom webe Slovana.