Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 18. máj 2024Meniny má Viola
< sekcia Šport

Hudecová z Turecka do Azerbajdžanu, upísala sa Azerrailu Baku

Na snímke vľavo hráčka Slovenska Romana Hudecová a vpravo hráčka Česka Veronika Trnková v zápase Zlatej Európskej ligy žien vo volejbale Slovensko - Česko 12. júna 2019 v Humennom. Foto: TASR Roman Hanc

Trojnásobná šampiónka slovenskej extraligy si po vlaňajšom šampionáte EuroVolley v Bratislave premiérovo vyskúšala pôsobenie v zahraničí.

Bratislava 7. mája (TASR) - Slovenská volejbalová reprezentantka Romana Hudecová si bude v novej sezóne obliekať dres azerbajdžanského klubu Azerrail Baku. Informáciu vo štvrtok na svojom webe potvrdila jej zastupiteľská agentúra Caan Athletics.

"Veríme, že Romana bude pre nás veľkým prínosom aj vďaka jej razantnému skákanému servisu a kvalitnému útoku z doskoku," povedal na margo 26-ročnej smečiarky tréner Azerrailu Onat Kurt. Tradičný azerbajdžanský klub avizuje v novej sezóne útok na zlato v domácej súťaži aj európskom Challenge Cupe.

Trojnásobná šampiónka slovenskej extraligy si po vlaňajšom šampionáte EuroVolley v Bratislave premiérovo vyskúšala pôsobenie v zahraničí. S albánskym Partizani Tirana sa predstavila v kvalifikácii Ligy majstrov, následne na jeseň prestúpila do tureckého druholigového Astoru PVI Ankara.