Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

Komárno nastúpi v mužskej extralige doma proti VKP už vo štvrtok

Na snímke zľava hráč VK OSMOS Prievidza Igor Rehák a hráči VK Spartak UJS Komárno Peter Kašper, František Ogurčák a Juraj Zaťko počas zápasu nadstavbovej časti Edymax volejbalovej extraligy mužov, 5. kolo skupiny o 1. - 4. miesto, VK OSMOS Prievidza - VK Spartak UJS Komárno, 19. februára 2020 v Prievidzi. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Dôvodom je, že avizované celoplošné testovanie na koronavírus bude počas víkendu prebiehať aj v komárňanskej športovej hale.

Bratislava 28. októbra (TASR) - Na sobotu plánovaný duel 6. kola mužskej volejbalovej extraligy medzi domácim Rieker UJS Komárno a VKP Bratislava napokon odohrajú už vo štvrtok o 18.00 h. Dôvodom je, že avizované celoplošné testovanie na koronavírus bude počas víkendu prebiehať aj v komárňanskej športovej hale.

V sobotu 31. októbra by sa tak malo v rámci 6. kola mužskej extraligy uskutočniť len stretnutie TJ Slávia Svidník - TJ Spartak Myjava (18.00 h), keďže už skôr boli odložené zápasy ŠŠ volejbal Trenčín - VK MIRAD UNIPO Prešov a VK OSMOS Prievidza - VK KDS-Šport Košice. Informoval o tom oficiálny portál Slovenskej volejbalovej federácie (SVF).