Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 18. máj 2024Meniny má Viola
< sekcia Šport

Washington s Fehérvárym prehral v Buffale 4:7, hetrik Cozensa

Center Buffala Sabres Dylan Cozens (24) oslavuje svoj gól počas prvej tretiny hokejového zápasu NHL proti Washingtonu Capitals, v nedeľu 26. februára 2023 v Buffale, NY. Foto: TASR/AP

Fehérváry odohral 24:44 min., najviac spomedzi korčuliarov Washingtonu.

New York 26. februára (TASR) - Hokejisti Washingtonu v zostave so slovenským obrancom Martinom Fehérvárym prehrali v nedeľnom zápase NHL na ľade Buffala 4:7. Dylan Cozens sa na triumfe Sabres podieľal hetrikom - jeho prvým v profiligovej kariére, ku ktorému pridal aj jednu asistenciu. Hetrikom sa blysol aj Kirill Kaprizov, vďaka jeho trom gólom Minnesota otočila domáci duel s Columbusom a zvíťazila 3:2 po predĺžení.

Fehérváry odohral proti Buffalu 24:44 min., najviac spomedzi korčuliarov Washingtonu. Vyslal aj tri strely na bránku, inkasoval dvojminútový trest za hrubosť, rozdal dva hity a zblokoval štyri strely súpera. Capitals neuspeli v dôležitom priamom dueli v boji o play off a pripísali si už siedmu prehru za uplynulých osem stretnutí. Sabres sa v tabuľke Východnej konferencie posunuli priebežne na pozíciu s druhou voľnou kartou, Capitals za nimi zaostávajú o dva body, pričom odohrali o štyri zápasy viac.




NHL - výsledok:


Minnesota - Columbus 3:2 pp
Buffalo - Washington 7:4