Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Washington zaradil Fehérváryho na listinu zranených hráčov

Na archívnej snímke vpravo slovenský hokejista Washingtonu Capitals Martin Fehérváry strieľa cez hráča Detroitu Red Wings Gustava Lindströma v zápase zámorskej hokejovej NHL Detroit Red Wings - Washington Capitals v Detroite 3. novembra 2022. Foto: TASR/AP

Fehérváry nastúpil v prebiehajúcom ročníku doteraz vo všetkých 26 zápasoch Washingtonu a zaznamenal štyri body za dva góly a rovnaký počet asistencií.

Washington 5. decembra (TASR) - Slovenského hokejového obrancu Martina Fehérváryho zaradil klub zámorskej NHL Washington Capitals na listinu zranených hráčov. Pre problémy v hornej časti tela bude chýbať minimálne tri zápasy, vrátiť by sa mohol 12. decembra v zápase proti Winnipegu Jets.

Dvadsaťtriročný Fehérváry sa zranil v noci na nedeľu v dueli Capitals proti Calgary (2:5). V druhej tretine zamieril do šatne po strete s útočníkom "plameňov" Milanom Lucicom a na ľad sa už nevrátil. Podľa The Athletic opustil šatňu s popruhom na ľavej ruke, čo signalizuje pravdepodobne problémy s ramenom.

Fehérváry nastúpil v prebiehajúcom ročníku doteraz vo všetkých 26 zápasoch Washingtonu a zaznamenal štyri body za dva góly a rovnaký počet asistencií. V štatistike "hitov" má na konte číslo 83, čo je druhý najvyšší počet v tíme Washingtonu.