Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Šport

Zápas Arsenalu s Wolves prerušili na 10 minút, Jimenez sa vážne zranil

Ilustračná snímka. Foto: TASR Jozef Ďurník

Brazílčan mal krvavú tvár, po ošetrení však pokračoval v hre s obväzom na hlave. Jimenezov stav bol vážnejší, hráča odniesli z ihriska na nosidlách, lekári mu dokonca museli nasadiť kyslíkovú masku.

Londýn 29. novembra (TASR) - Nedeľňajší zápas 10. kola anglickej futbalovej Premier League medzi Arsenalom Londýn a Wolverhamptonom Wanderers prerušili v 5. minúte na viac ako desať minút. Dôvodom boli zranenia domáceho obrancu David Luiza a útočníka Raula Jimeneza z Wolverhamptonu.

Nepríjemná situácia sa odohrala po centri Williana do pokutového územia, kde sa obaja hráči zrazili hlavami. Brazílčan mal krvavú tvár, po ošetrení však pokračoval v hre s obväzom na hlave. Jimenezov stav bol vážnejší, hráča odniesli z ihriska na nosidlách, lekári mu dokonca museli nasadiť kyslíkovú masku.

Futbalisti FC Southampton prehrali doma s Manchestrom United 2:3. Na víťazstvo nad týmto súperom čakajú od roku 2016. Domáci síce mali po polhodine dvojgólový náskok, šancú zvíťaziť na domácom ihrisku nad United prvýkrát od roku 2003 im však zmarili po prestávke Bruno Fernandes a Edinson Cavani. Ten sa svojím druhým gólom v nadstavenom čase postaral o dokonalý obrat. Londýnsky Arsenal podľahol na vlastnom štadióne Wolverhamptonu Wanderers 1:2.

Premier League – 10. kolo:
FC Southampton – Manchester United 2:3 (2:0)
Góly: 23. Bednarek, 33. Ward-Prowse – 74. a 90.+3 Cavani, 60. Fernandes

FC Chelsea – Tottenham Hotspur 0:0

FC Arsenal - Wolverhampton Wanderers 1:2 (1:2)
Góly: 30. Gabriel - 27. Neto, 42. Podence