Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

Zreľák definitívne hráčom Slovana, dohodol sa na 2,5-ročnej zmluve

Na snímke slovenský futbalový reprezentant do 21-rokov Adam Zreľák počas tréningu pred odvetným zápasom baráže o postup na EURO 2015 proti domácemu Taliansku. Reggio Emilia, 13. októbra 2014, ilustračné foto. Foto: TASR/Martin Baumann

Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Adam Zreľák definitívne prestúpil z MFK Ružomberok do Slovana Bratislava.

Bratislava 14. januára (TASR) - Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Adam Zreľák definitívne prestúpil z MFK Ružomberok do Slovana Bratislava. Vedenie úradujúceho majstra dotiahlo transfer talentovaného útočníka v stredu, keď sa s ním dohodlo na dva a pol ročnej zmluve s následnou ročnou opciou.

Ako informovala oficiálna webstránka Slovana, Zreľák sa pripojí k mužstvu na sústredení už v sobotu 17. januára. "V klube sme šťastní, že sa nám tento prestup podaril zrealizovať. Včera sme boli dohodnutí na úrovni klubov a dnes pred malou chvíľou prišlo k vzájomnej dohode medzi Slovanom a Adamom Zreľákom. Sme presvedčení, že príchodom Zreľáka do Slovana vzrastie naša útočná sila. Veríme, že naši fanúšikovia vnímajú výrazné omladenie nášho kádra s perspektívou do budúcnosti," povedal pre skslovan.com generálny riaditeľ "belasých" Dušan Tittel.

Zreľák, ktorý dokáže hrať v útoku i na poste ofenzívneho stredopoliara, si urobil dobré meno svojimi výkonmi v najvyššej domácej súťaži ako i v mládežníckych reprezentáciách. Medzi pamätné momenty jeho kariéry patrí gól v drese slovenskej reprezentácie do 21 rokov proti Holandsku, ktorý znamenal postup tímu do baráže.