Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Zverev ešte nevie, či bude fit na US Open

Na archívnej snímke z 22. apríla 2022 nemecký tenista Alexander Zverev. FOTO TASR/DPA Foto: TASR - AP

Nemecký tenista Alexander Zverev má pre zranenie členka pochybnosti o svojom štarte na turnaji US Open. Posledný grandslam sezóny štartuje 29. augusta v New Yorku.

Mníchov 11. augusta (TASR) - Nemecký tenista Alexander Zverev má pre zranenie členka pochybnosti o svojom štarte na turnaji US Open. Posledný grandslam sezóny štartuje 29. augusta v New Yorku.

Druhý hráč svetového rebríčka sa vrátil po operácii do tréningového procesu len minulú nedeľu. Zverev si v semifinále Roland Garros proti Rafaelovi Nadalovi roztrhol väzy v členku a opustil kurt na vozíku.

Minulý týždeň 25-ročný tenista rovnako oznámil diagnostikovanú cukrovku prvého typu, ktorú sa snažil pred verejnosťou skryť. Ak olympijský víťaz z Tokia v dvojhre nestihne podujatie na dvorcoch vo Flushing Meadows, jeho hlavnou prioritou bude Davisov pohár v septembri. informovala agentúra AFP.

"Samozrejme, urobím všetko pre to, aby som sa stihol zotaviť pred začiatkom US Open. Neviem však, či na to mám dostatok času," povedal na tlačovej konferencii Zverev.