Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Zvolen zdolal na domácom štadióne Liptovský Mikuláš 2:1 po predĺžení

Na archívnej snímke gólová radosť hráčov Zvolena. Foto: TASR - Ján Krošlák

Duel sa pre zlú dopravnú situáciu v krajine začal s desaťminútovým oneskorením.

Zvolen 3. februára (TASR) - Hokejisti HKM Zvolen zdolali v 35. kole Tipos extraligy na domácom štadióne MHK 32 Liptovský Mikuláš 2:1 po predĺžení a poistili si druhé miesto v tabuľke. Zverenci trénera Ernesta Bokroša prehrali štvrtýkrát v rade, i keď v posledných troch stretnutiach získali vždy aspoň bod.

Duel sa pre zlú dopravnú situáciu v krajine začal s desaťminútovým oneskorením. V prvej tretine domáci využili presilovku Chrisom Langkowom, v treťom dejstve sa o vyrovnanie postaral Patrik Lušňák, ktorý uspel v dorážke. Duel napokon rozhodol v predĺžení už v 25 sekunde obranca HKM Joel Messner.

TEL - 35. kolo:



HKM Zvolen – MHK 32 Liptovský Mikuláš 2:1 pp (1:0, 0:0, 0:1 – 1:0)

Góly: 16. Langkow (Huntebrinker, Sideroff), 61. Messner (Jedlička, R. Bondra) - 45. Lušňák (Vankúš, Marek Hudec) Rozhodovali: M. Korba, Jobbágy - Šoltés, Staššák, vylúčení: 4:5 na 2 min., presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0, 1161 divákov.

Zvolen: Trenčan - Messner, Hain, Mudrák, Hanna, Kubka, Hraško, S. Barcík - Jedlička, Langkow, R. Bondra - Sideroff, Huntebrinker, M. Hecl - Marcinek, Viedenský, Zuzin - Kolenič, Šiška, Csányi

Liptovský Mikuláš: Kozel - Ventelä, Mezovský, Diakov, T. Bokroš, Marek Hudec, Novajovský, Pavúk, Kapičák - Handlovský, Vähätalo, Kriška - Uhrík, Saari, Michalík - Lušňák, Kalousek, Vankúš - Štrauch, Šmída, Braun