Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia SVET tu a teraz

TERAZ TV: Slovensku chýba jednotná prezentácia v zahraničí

Marian Timoracký, člen pracovnej skupiny pre koordinovanú prezentáciu Slovenska v zahraničí pri MZVaEZ SR. Foto: Teraz.TV

Hosťom Pavla Demeša v relácii Tu a teraz s podtitulom SVET je Marian Timoracký, člen pracovnej skupiny pre koordinovanú prezentáciu Slovenska v zahraničí pri MZVaEZ SR.



Bratislava 26. marca (Teraz.tv) - Hosťom Pavla Demeša v relácii Tu a teraz s podtitulom SVET je Marian Timoracký, člen pracovnej skupiny pre koordinovanú prezentáciu Slovenska v zahraničí pri MZVaEZ SR, (foreign.gov.sk), ktorý pracuje ako managing partner konzultačnej firmy United Consultants (uc.sk). Témou rozhovoru je príprava brandingu Slovenska s dôrazom na hodnotové rámce a špecifiká krajiny, ktorými sú podľa Timorackého svojráznosť, rozmanitosť, vitalita a vynaliezavosť. Tie sú hlavnými atribútmi krajiny v rámci štúdie s názvom Slovensko krajina s potenciálom (http://www.foreign.gov.sk/App/wcm/media.nsf/vw_ByID/ID_BD82C7173CD03576C1257B0B0042923A_SK/$File/Slovensko_krajina_s_potencialom_DEF.pdf).