Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Tenis

Čepelová prehrala v 2. kole dvojhry v Charlestone s Erraniovou

Slovenka Jana Čepelová reaguje v zápase 2. kola ženskej dvojhry proti Talianke Sare Erraniovej na turnaji WTA v americkom Charlestone 8. apríla 2015. Slovenská tenistka Jana Čepelová neobháji vlaňajšie finále na turnaji WTA na zelenej antuke. V druhom kole dvojhry prehrala s nasadenou štvorkou Taliankou Sarou Erraniovou v dvoch setoch 3:6, 6:7. V druhom dejstve nevyužila vedenie 5:2. Foto: TASR

Slovenská tenistka Jana Čepelová neobháji vlaňajšie finále na turnaji WTA na zelenej antuke v americkom Charlestone.

Charleston 8. apríla (TASR) - Slovenská tenistka Jana Čepelová neobháji vlaňajšie finále na turnaji WTA na zelenej antuke v americkom Charlestone. V druhom kole dvojhry prehrala s nasadenou štvorkou Taliankou Sarou Erraniovou v dvoch setoch 3:6, 6:7 (5j. V druhom dejstve nevyužila vedenie 5:2.

Odchovankyňa košického tenisu zaznamenala v Južnej Karolíne vôbec prvý víťazný singlový zápas v tomto roku, keď v 1. kole po trojsetovej bitke zdolala Rusku Jelenu Vesninovú. Čepelová v januári prekonala v Austrálii zápal pľúc a do súťažného kolotoča sa vrátila v marci v kalifornskom Indian Wells. V najnovšom vydaní rebríčka WTA klesla až na 122. miesto.

dvojhra - 2. kolo:
Sara Erraniová (4-Tal.) - Jana ČEPELOVÁ (SR) 6:3, 7:6 (5),

Madison Keysová (7-USA) - Kateryna Bondarenková (Ukr.) 6:2, 6:1,

Lauren Davisová (USA) - Eugenie Bouchardová (1-Kan.) 6:3, 6:1,

Mona Barthelová (15-Nem.) - Sloane Stephensová (USA) 6:3, 7:6 (2)