Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Tenis

Cibulková odlieta do Malajzie zregenerovaná a s dobitými baterkami

Slovenská tenistka Dominika Cibulková Foto: TASR/AP

Dominika Cibulková odlieta do Ázie s fyzioterapeutkou Ivetou Stankovou, priateľom Michalom a mamou Katarínou.

Bratislava 12. apríla (TASR) - Dominika Cibulková po dvojtýždňovom pobyte na Slovensku odlieta na turnaj WTA v Kuala Lumpur. Slovenská tenisová jednotka dúfa, že po prílete do Malajzie dobre zregeneruje a na poslednom hardovom podujatí pred antukovou sezónou dosiahne čo najlepší výsledok.

"Na turnaj v Kuala Lumpur som už pripravená, no zároveň dúfam, že keď tam priletím, dobre zregenerujem. Urobím všetko preto, aby som tam hrala dobre a podávala čo najlepšie výkony,“ povedala Cibulková pre svoju oficiálnu webovú stránku www.domicibulkova.com. Zverenka trénera Mateja Liptáka odlieta do Ázie s fyzioterapeutkou Ivetou Stankovou, priateľom Michalom a mamou Katarínou. "Budeme tam menší tím. Tréner Lipták ide do Kanady ako fedcupový kapitán, takže sa nám teraz cesty rozchádzajú, ale hádam to zvládnem."

Cibulková priznala, že ostatné dni boli pre ňu náročné. „Počas jedného dňa som mala aj štvorfázové tréningy. Naposledy v piatok som mala len dvojfázový, doobeda kondičku, poobede tenis. Forma je veľká, dobre som si oddýchla po psychickej stránke, no fyzicky som makala. Bola som doma, zregenerovala som a dobila baterky. S Maťom Liptákom sa stále snažíme pokračovať v tom, čo máme nastolené. Veľmi dobre sa nám to darí. Teraz však nečakám, že každý turnaj budem hrať skvele, nie som stroj,“ uviedla nová členka Top 10 rebríčka WTA, ktorá tentoraz neberie so sebou na cesty "chlpáčov" Woodyho a Spajkyho. „Psy nejdú, mali by sme to komplikované s letmi, do Ázie to až také ľahké nie je. Takže pôjdu s nami až na európske turnaje,“ zakončila Slovenka.