Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Tenis

Čiličov štart na Australian Open je ohrozený

Obrovská radosť chorvátskeho tenistu Marina Čiliča po zisku prvého grandslamového titulu v kariére na US Open Foto: TASR/AP

Chorvátsky víťaz tenisového US Open Marin Čilič uviedol, že pre zranenie pravého ramena je vážne ohrozená jeho účasť na blížiacom sa prvom grandslame roka Australian Open v Melbourne.

Záhreb 5. januára (TASR) - Chorvátsky víťaz tenisového US Open Marin Čilič uviedol, že pre zranenie pravého ramena je vážne ohrozená jeho účasť na blížiacom sa prvom grandslame roka Australian Open v Melbourne. Informovala agentúra AP.

Deviaty hráč sveta sa z tohto dôvodu už musel odhlásiť z turnaja ATP v austrálskom Brisbane. Čilič sa po septembrovom triumfe na US Open odhlásil pre zdravotné problémy z viacerých turnajov. Australian Open sa začína 19. januára, ale Chorvát je stále v procese rekonvalescencie. "Ak beriem do úvahy snahu o úplné zotavenie a tréningové možnosti, je veľmi otázne či budem schopný hrať. Stále ešte zostáva trochu času, takže uvidím, ako sa to bude vyvíjať," povedal Čilič, ktorý sa ešte z Melbourne oficiálne neodhlásil.