Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Tenis

VIDEO: Djokovič v Španielsku trénoval na kurte,hoci to nie je povolené

Srbský tenista Novak Djokovič. FOTO TASR/AP Foto: TASR

Španielsko od pondelka uvoľnilo niektoré opatrenia zavedené pre pandémiu koronavírusu, no športoviská by mali byť naďalej neprístupné, s výnimkou tréningových centier niektorých klubov.

Madrid 5. mája (TASR) - Srbský tenista Novak Djokovič pravdepodobne porušil v Španielsku ochranné pravidlá, keď v pondelok zverejnil video, ako trénuje na kurte. Svetová jednotka sa aktuálne nachádza v meste Marbella.

Španielsko od pondelka uvoľnilo niektoré opatrenia zavedené pre pandémiu koronavírusu, no športoviská by mali byť naďalej neprístupné, s výnimkou tréningových centier niektorých klubov, napríklad futbalových. Španielska tenisová federácia v pondelok informovala, že hráči majú najnovšie dovolené trénovať aj s trénerom, no stále nemôžu vstúpiť na kurty. Tento pokyn Djokovič zjavne nedodržal, či ho za to budú čakať aj postihy zo strany príslušných orgánov, zatiaľ nie je jasné.

Španielsko aktuálne zaznamenáva 248.301 prípadov nakazenia koronavírusom, 25.428 osôb chorobe podľahlo. Správu priniesla agentúra AP.