Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Tenis

FED CUP: Duel Sloveniek s Austráliou sa odohrá na tvrdom povrchu

Slovenské tenistky Daniela Hantuchová (v popredí uprostred), Anna Karolína Schmiedlová (vpravo), Kristína Schmiedlová (tretia vpravo), Jana Čepelová (vľavo) a kapitán slovenského fedcupového tímu Matej Lipták sa radujú so slovenskou vlajkou po víťazstve Anny Karolíny Schmiedlovej proti Švédke Ellen Allgurinovej v zápase dvojhry barážového stretnutia o účasť v II. svetovej skupine Pohára federácie Slovensko - Švédsko 19. apríla 2015 v Bratislave. Foto: TASR - Michal Svítok

Víťaz zo súboja SR - Austrália postúpi do play off o svetovú skupinu pre rok 2017.

Bratislava 23. septembra (TASR) - Tenisové fedcupové stretnutie Slovensko - Austrália v 1. kole II. svetovej skupiny 6.-7. februára 2016 sa bude hrať v AEGON aréne v Bratislave na tvrdom povrchu DecoColor. Informovala o tom v stredu internetová stránka Slovenského tenisového zväzu (STZ).

Slovensko pod vedením kapitána Mateja Liptáka tohto roku prehralo v Holandsku 1:4 a muselo sa zachraňovať v II. svetovej skupine vo víťaznom bratislavskom súboji so Švédskom (4:0). Víťaz zo súboja SR - Austrália postúpi do play off o svetovú skupinu pre rok 2017.