Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Tenis

Kližanovi sa vyhrážajú smrťou

Martin Kližan Foto: TASR/Martin Baumann

Slovenský tenista odohral vo štvrtok na turnaji v chorvátskom Umagu dva zápasy, pričom jeho tiežfanúšikom leží v žalúdku najmä úvodná dvojhra.

Bratislava 22. júla (Teraz.sk) - Kližanovi sa vyhrážajú smrťou. Náš momentálne najlepší tenista Martin Kližan sa "zobudil" do nepríjemného rána. Vo štvrtok odohral na turnaji v chorvátskom Umagu dva zápasy, pričom jeho tiežfanúšikom leží v žalúdku najmä dvojhra s krajanom Andrejom Martinom.

Tú mal nedávny víťaz turnaja v nemeckom Hamburgu skvele rozohranú, no napriek piatim mečbalom a tým pádom viacerým možnostiam položiť svojho súpera na kolená, ostrosledovaný súboj prehral. A práve to mu dali tipujúci na jeho oficiálnom fanúšikovskom profile na facebooku nepríjemne pocítiť.

"Dnes som prehral zápas z totálneho vyčerpania z minulého týždňa... Včera do neskorého večera som hral ešte štvorhru a po zápase ma čakalo asi 150 ,,krásnych" prekvapení, keď som sa pozrel na svoju fan page. Zabijem ta, keď ta uvidím! Zabijem tvoju rodinu, mamku otca a všetkých! Keď ťa stretnem, ťa dobijem a okradnem, aby si mi vrátil, čo som na tebe prehral! Si hajzel, ktorý si takto zarába, že tipuje a predáva svoje zápasy! Toto sú veci, priatelia, ktorých som dostal veľmi veľa za jeden zápas... Môj zápas a nikoho iného," reagoval na nepríjemné vyhrážky Kližan. Teraz.sk vám prináša doslovné znenie celej jeho reakcie: