Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Tenis

Kužmová si v NTC zatrénovala s Cibulkovou

Slovenská tenistka Viktória Kužmová Foto: TASR/Pavel Neubauer

Pre Kužmovú bol tréning s Cibulkovou veľkým zážitkom.

Bratislava 12. apríla (TASR) - Talentovaná slovenská tenistka Viktória Kužmová si na kurtoch v bratislavskom NTC zatrénovala so svetovou tenisovou desiatkou a ambasádorkou projektu STARS for STARS podporujúceho nádejných športovcov Dominikou Cibulkovou. Finalistka grandslamového Australian Open si zaspomínala na svoje juniorské časy.

"Na juniorský vek sa nezabúda. Som človek, ktorý stojí nohami veľmi pevne na zemi. Takže viem, že je to veľmi ťažké. Každý, kto je v takom veku, to nemá jednoduché. Neviem, či by som si to chcela vymeniť, lebo je za tým veľmi veľa tvrdej driny, roboty a odriekania,“ povedala Cibulková pre stránku www.starsforstars.eu.

Pre Kužmovú bol tréning s Cibulkovou veľkým zážitkom. "Teším sa, určite to bolo skvelé, bolo to pre mňa nová skúsenosť. Som veľmi rada, že to tak vyšlo, že som si s Domčou mohla zahrať, pretože hrá teraz úplne úžasne. Párkrát som ju videla trénovať v NTC, ale nikdy som sa s ňou takto nerozprávala. Je to milá, zlatá a pohodová baba,“ povedala odchovankyňa košického tenisu, ktorá má talent na to, aby sa postupne výrazne presadila aj v ženskom tenise. „Chcela by som hrať čo najlepšie, aby sa všetko to, čo som robila, všetka tá drina, potom ukázala.“