Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Tenis

Škamlová s Hončovou do semifinále štvorhry v Piešťanoch

Chantal Škamlová, archívna snímka. Foto: archív Ch.Š.

Vo štvorhre si najvyššie nasadený pár Chantal Škamlová s Michaelou Hončovou poradil s dvojicou Radka Zelníčková, Bianca Behúlová 6:2 a 6:1.

Piešťany 24. júla (TASR) - Timea Jarušková postúpila do semifinále turnaja Piešťany Ladies Open 2020. Vo štvrťfinále nastúpila proti nasadenej jednotke Viktórii Kužmovej, ktorá za stavu 2:5 zo svojho pohľadu duel skrečovala. Súperkou Jaruškovej bude v semifinále Chantal Škamlová, ktorá si poradila s mladšou zo sestier Kužmových Katarínou 6:1, 6:3.

Kužmová po zápase priznala, že už má vyše týždňa problémy s krčnou chrbticou: "Bolesť mi vystreľuje do ramena i rebier a týždeň beriem rôzne lieky. Dnes som dostala lieky na utlmenie bolesti a už sa mi naozaj nedalo hrať. Je to ťažké, keď nie som stopercentne fit. Nemohla som naplno využiť servis, čo je základ mojej hry," povedala Kužmová pre web stz.sk.

V ďalšom štvrťfinále si druhá nasadená Anna Karolína Schmiedlová poradila s Romanou Čišovskou 6:2 a 6:3. Schmiedlová sa v semifinále stretne s turnajovou trojkou Terezou Mihalíkovou, ktorá zdolala Ninu Vargovú 7:5 a 6:3. "Som rada za postup, pretože Romana hrala dobre. Mali sme pekné výmeny, z mojej strany tam bolo zopár vecí, s ktorými som nebola až taká spokojná. Ale moja hra sa zlepšuje, aj keď to stále môže byť lepšie. Bol to pekný zápas," povedala Schmiedlová.

Vo štvorhre si najvyššie nasadený pár Chantal Škamlová s Michaelou Hončovou poradil s dvojicou Radka Zelníčková, Bianca Behúlová 6:2 a 6:1.



ženy - štvrťfinále, dvojhra:

Anna Karolína Schmiedlová (SR-2) - Romana Čišovská (SR) 6:2, 6:3, Chantal Škamlová (SR-4) - Katarína Kužmová (SR-7) 6:1, 6:3, Tereza Mihalíková (SR-3) - Nina Vargová (SR) 7:5, 6:3, Timea Jarušková (SR-6) - Viktória Kužmová (SR-1) 5:2 - skreč Kužmová




ženy - štvrťfinále, štvorhra

Chantal Škamlová, Michaela Hončová (1) - Radka Zelníčková, Bianca Behúlová 6:2, 6:1, Michaela Kadlečková, Eszter Mériová - Yvonna Žuffová, Laura Svatíková (3) 6:4, 6:3, Tereza Mihalíková, Romana Čišovská (2) - Klára Švorcová, Stella Krivičková 6:0, 6:0, Timea Jarušková, Katarína Kužmová (4) - Nina Vargová, Nikola Daubnerová 6:3, 6:1




semifinálový program dvojhry:

Anna Karolína Schmiedlová (SR-2) - Tereza Mihalíková (SR-3), Chantal Škamlová (SR-4) - Timea Jarušková (SR-6)


semifinálový program štvorhry:

Chantal Škamlová, Michaela Hončová (1) - Michaela Kadlečková, Eszter Mériová, Timea Jarušková, Katarína Kužmová (4) - Tereza Mihalíková, Romana Čišovská (2)