Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Tenis

Nadal požiadal, aby v Madride nehral v čase duelu Real - Man City

Na archívnej snímke z 28. januára 2022 Rafael Nadal sa teší po víťazstve nad Talianom Mattea omBerrettinim 6:3, 6:2, 3:6 a 6:3 na Australian open v Melbourne. Foto: TASR/AP

Tenista je veľký fanúšik "bieleho baletu" a pred víkendovým zápasom La Ligy proti Espanyolu Barcelona, v ktorom klub spečatil zisk titulu, obstaral čestný výkop.

Madrid 3. mája (TASR) - Španielsky tenista Rafael Nadal požiadal organizátorov turnaja ATP Masters 1000 v Madride, aby jeho prvé vystúpenie nekolidovalo so stretnutím Realu s Manchestrom City v semifinále futbalovej Ligy majstrov.

Odveta je v španielskej metropole na programe v stredu o 21.00 h. Nadal nastúpi na duel 2. kola dvojhry proti Srbovi Miomirovi Kecmanovičovi v skoršom čase. Je veľký fanúšik "bieleho baletu" a pred víkendovým zápasom La Ligy proti Espanyolu Barcelona, v ktorom klub spečatil zisk titulu, obstaral čestný výkop.

"Nadal nás požiadal, aby sme ho nezaradili do programu, keď bude Real Madrid hrať semifinále Ligy majstrov," povedal riaditeľ turnaja Feliciano Lopez pre španielsku rozhlasovú stanicu Cadena SER.