Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Tenis

Ohlasy médií na vylúčenie Djokoviča: Jeden z najväčších šokov v tenise

Srbský tenista Novak Djokovič sa rozpráva s hlavným rozhodcom po tom, čo napálil loptičku do čiarovej rozhodkyne v osemifinále dvojhry proti Španielovi Pablovi Carrenovi-Bustovi na grandslamovom tenisovom turnaji US Open v New Yorku 6. septembra 2020. Foto: TASR/AP

Zlostný Novak Djokovič toľko pokúšal, až ho napokon senzačne vylúčili z US Open.

Bratislava 7. septembra (TASR) - Ohlasy svetových médií na vylúčenie srbského tenistu Novaka Djokoviča z grandslamového turnaja US Open:



Daily Mail: "Zlostný Novak Djokovič toľko pokúšal, až ho napokon senzačne vylúčili z US Open. Svetová jednotka neudržala emócie a trafila rozhodkyňu do krku."

The Sun: "Novaka Djokoviča vylúčili US Open po tom, ako trafil loptičkou rozhodkyňu. Neuveriteľná scéna v New Yorku. Frustrovaného lídra renkingu diskvalifikovali v zápase osemfinále."

Mirror: "Novaka Djokoviča diskvalifikovali z US Open. Po prehratom podaní frustrovaný Djokovič odpálil loptičku a trafil rozhodkyňu."

ESPN: "Nečakaný koniec Djokovičovej cesty za 18. grandslamovým titulom. Srba diskvalifikovali v osemfinále US Open po tom, ako trafil rozhodkyňu loptičkou."

blic.rs: "Prekliata Amerika. Novaka na US Open nikdy nemali radi, ale toto prekonalo všetko. Šiesty september sa zapíš do dejín športu. Djokoviča diskvalifikovali za neúmyselný zásah rozhodkyne loptičkou."

blesk.cz: "Jeden z najväčších šokov v histórii tenistu. Srbský vladár Novak Djokovič, ktorý neprehral 26 zápasov za sebou, odišiel kurtu ako zdolaný. Vylúčili ho totiž po tom, ako trafil loptičkou rozhodkyňu."

New York Times: "Novak Djokovič je prvý líder renkingu, ktorého vylúčili z grandslamového turnaja. V zápase osemfinále nechtiac trafil loptičkou rozhodkyňu a po dlhej diskusii ho diskvalifikovali."