Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Tenis

K. Kučová vypadla v Katoviciach v osemfinále, Rybáriková ide ďalej

Magdaléna Rybáriková Foto: TASR/AP

V boji o semifinále čaká siedmu nasadenú Rybárikovú súboj s ďalšou španielskou reprezentantkou a turnajovou trojkou Carlou Suarezovou Navarrovou.

Katovice 10. apríla (TASR) - Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková sa na turnaji WTA v poľských Katoviciach prebojovala do štvrťfinále po hladkom triumfe nad Španielkou Silviou Solerovou Espinosovou 6:2 a 6:0. V boji o semifinále čaká siedmu nasadenú Rybárikovú súboj s ďalšou španielskou reprezentantkou a turnajovou trojkou Carlou Suarezovou Navarrovou.

Slovenka Kristína Kučová skončila pred bránami štvrťfinále. Vo štvrtok podľahla štvrtej nasadenej Francúzke Alize Cornetovej za 2 hodiny a 37 minút v troch setoch 3:6, 6:4, 3:6 a s podujatím sa rozlúčila. Cornetovej súperkou vo štvfťfinále na katovickom tvrdom povrchu bude turnajová päťka Češka Klára Koukalová.

Cornetovej súperkou vo štvfťfinále na katovickom tvrdom povrchu bude turnajová päťka Češka Klára Koukalová.

dvojhra - osemfinále:
Alize Cornetová (4-Fr.) - Kristína Kučová (SR) 6:3, 4:6, 6:3, Agnieszka Radwaňská (1-Poľ.) - Francesca Schiavoneová (Tal.) 6:4, 6:3, Yvonne Meusburgerová (6-Rak.) - Mirjana Lučičová-Baroniová (Chorv.) 6:2, 6:3, Magdaléna Rybáriková (7-SR) - Silvia Solerová Espinosová (Šp.) 6:2, 6:0