Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Tenis

Cibulková s Flipkensovou postúpili do 2. kola štvorhry

Slovenská tenistka Dominika Cibulková Foto: TASR/AP

Nemecký pár Julia Görgesová, Anna-Lena Grönefeldová zdolali v 1. kole štvorhry na Roland Garros v troch setoch 7:5, 2:6 a 7:5.

Paríž 29. mája (TASR) - Slovenská tenistka Dominika Cibulková s Belgičankou Kirsten Flipkensovou zvíťazili v 1. kole štvorhry na grandslamovom turnaji Roland Garros v Paríži. Nemecký pár Julia Görgesová, Anna-Lena Grönefeldová, nasadený ako číslo 8, zdolali v troch setoch 7:5, 2:6 a 7:5.

Ďalej aj Rybáriková

Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková s Nemkou Andreou Petkovičovou zvíťazili v 1. kole štvorhry na grandslamovom turnaji Roland Garros v Paríži. Francúzsky pár Claire Feuersteinová, Alizé Limová zdolali hladko v dvoch setoch 6:1 a 6:3.

Nedarilo sa A. Schmiedlovej

Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová
Foto: TASR/AP
Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová s Japonkou Kurumi Narovou neuspeli v 1. kole štvorhry na grandslamovom turnaji Roland Garros v Paríži. Nad ich sily bol taiwanský pár Čchan Jüng-ťan, Čchan Chao-čching, ktorému podľahli v dvoch setoch 5:7 a 0:6.

Stop aj pre Hantuchovú

Slovenská tenistka Daniela Hantuchová s Izraelčankou Šahar Peerovou neuspeli v 1. kole štvorhry na grandslamovom turnaji Roland Garros v Paríži. Piatemu nasadenému zimbabwiansko-indickému páru Cara Blacková, Sanja Mirzová podľahli v dvoch setoch 3:6 a 3:6.

ženy - štvorhra - 1. kolo:

Dominika CIBULKOVÁ, Kirsten Flipkensová (SR/Belg.) - Julia Görgesová, Anna-Lena Grönefeldová (8-Nem.) 7:5, 2:6, 7:5, Andrea Petkovičová, Magdaléna RYBÁRIKOVÁ (Nem./SR) - Claire Feuersteinová, Alizé Limová (Fr.) 6:1, 6:3, Čchan Jüng-ťan, Čchan Chao-čching (Taiw.) - Kurumi Narová, Anna Karolína SCHMIEDLOVÁ (Jap./SR) 7:5, 6:0, Cara Blacková, Sanja Mirzová (5-Zimb./India) - Daniela HANTUCHOVÁ, Šahar Peerová (SR/Izr.) 6:3, 6:3,