Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Tenis

Sestry Williamsové skončili aj vo štvorhre, skrečovali zápas

Serena Williamsová (vpravo) je v opatere fyzioterapeutky a jej sestra Venus sa prizerá počas zápasu 2. kola ženskej štvorhry proti nemecko-švajčiarskemu páru Kristina Barroisová, Steganie Vögeleová Foto: TASR/AP

Svetová jednotka Serena sa necítila dobre, a tak sa sestry za stavu 0:3 v zápase 2. kola štvorhry vo Wimbledone proti páru Kristina Barroisová, Steganie Vögeleová sa rozhodli duel skrečovať.

Wimbledon 1. júla (TASR) - Päťnásobné víťazky vo štvorhre na grandslamovom turnaji vo Wimbledone, sestry Serena a Venus Williamsové, vzdali utorňajší zápas 2. kola proti nemecko-švajčiarskej dvojici Kristina Barroisová a Stefanie Vögeleová.

Podľa agentúry Reuters sa svetová jednotka Serena necítila dobre, a tak sa sestry po štrnástich minútach prvého setu za stavu 0:3 rozhodli duel skrečovať.

Pre obe je tohtoročný grandslam na tráve vo Wimbledone veľkým sklamaním. Serena sa rozlúčila s turnajom vo dvojhre prekvapivo už v 3. kole, keď stroskotala na rakete Francúzky Alize Cornetovej. V rovnakej fáze podujatia nestačila Venus Williamsová na Češku Petru Kvitovú.

Serena Williamsová si rukami zakrýva tvár po skrečovaní zápasu
Foto: TASR/AP