Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Tenis

Mladšia zo sestier Schmiedlových vypadla v 1.kole turnaja ITF v Trnave

Na turnaj sa prišla pozrieť aj bývalá profesionálna tenistka a mnohonásobná grandslamová víťazka Jana Novotná Foto: TASR/Lukáš Grinaj

Talentovaná držiteľka voľnej karty nestačila na najväčšom ženskom tenisovom podujatí na Slovensku na Austrálčanku Oliviu Rogowskú.

Trnava 6. mája (TASR) - Slovenská tenistka Kristína Schmiedlová vypadla v prvom kole 6. ročníka turnaja ITF EMPIRE Slovak Open v Trnave. Talentovaná držiteľka voľnej karty nestačila na najväčšom ženskom tenisovom podujatí na Slovensku (dotácia 75.000 dolárov) na Austrálčanku Oliviu Rogowskú a prehrala 4:6, 0:6.

Dvojhra - 1. kolo:

Olivia Rogowská (Austr.) - Kristína Schmiedlová (SR) 6:4, 6:0, Aleksandra Kruničová (Srb.) - Vesna Doloncová (8-Srb.) 6:3, 6:3, Lucie Hradecká (ČR) - Dalma Galfiová (Maď.) 6:2, 6:3, Petra Martičová (4-Chorv.) - Aljaksandra Sasnovičová (Biel.) 6:1, 7:5, Kateřina Siniaková (ČR) - Stephanie Vogtová (Licht.) 4:6, 6:4, 7:5, Madison Brengleová (USA) - Viktorija Golubicová (Švajč.) 6:3, 7:5, Barbora Záhlavová-Strýcová (1-ČR) - Cagla Buyukakcayová (Tur.) 4:6, 6:4, 7:5
.


Česká tenistka Barbora Krejčíková odvracia loptičku v zápase 1.kola štvorhry medzi českým párom Kateřina Siniaková, Nikola Franková a slovensko-českou dvojicou Vivien Juhászová, Barbora Krejčíková na turnaji ITF Empire Slovak Open 2014 v Trnave v utorok 6. mája 2014.
Foto: TASR/Lukáš Grinaj


Slovenský pár Anna-Karolína Schmiedlová (vľavo) a Petra Uberalová v zápase 1.kola štvorhry proti ukrajinsko-maďarskej dvojici Veronika Kapšajová, Réka-Luca Janiová na turnaji ITF Empire Slovak Open 2014 v Trnave v utorok 6. mája 2014.
Foto: TASR/Lukáš Grinaj


Slovenská tenistka Anna-Karolína Schmiedlová odvracia loptičku v zápase 1.kola štvorhry medzi slovenským párom Anna-Karolína Schmiedlová, Petra Uberalová a ukrajinsko-maďarskou dvojicou Veronika Kapšajová, Réka-Luca Janiová na turnaji ITF Empire Slovak Open 2014 v Trnave v utorok 6. mája 2014.
Foto: TASR/Lukáš Grinaj


Slovenská tenistka Vivien Juhászová podáva v zápase 1.kola štvorhry medzi českým párom Kateřina Siniaková, Nikola Franková a slovensko-českou dvojicou Vivien Juhászová, Barbora Krejčíková na turnaji ITF Empire Slovak Open 2014 v Trnave v utorok 6. mája 2014.
Foto: TASR/Lukáš Grinaj


Česká tenistka Kateřina Siniaková odvracia loptičku v zápase 1.kola štvorhry medzi českým párom Kateřina Siniaková, Nikola Franková a slovensko-českou dvojicou Vivien Juhászová, Barbora Krejčíková na turnaji ITF Empire Slovak Open 2014 v Trnave v utorok 6. mája 2014.
Foto: TASR/Lukáš Grinaj


Česká tenistka Lucie Hradecká odvracia loptičku Maďarke Dalme Gálfiovej v 1.kole ženskej dvojhry na turnaji ITF Empire Slovak Open 2014 v Trnave v utorok 6. mája 2014.
Foto: TASR/Lukáš Grinaj


Česká tenistka Barbora Záhlavová-Strýcová odvracia loptičku Cagle Buyukakcayovej z Turecka v 1.kole ženskej dvojhry na turnaji ITF Empire Slovak Open 2014 v Trnave v utorok 6. mája 2014.
Foto: TASR/Lukáš Grinaj


Slovenská tenistka Petra Uberalová odvracia loptičku v zápase 1.kola štvorhry medzi slovenským párom Anna-Karolína Schmiedlová, Petra Uberalová a ukrajinsko-maďarskou dvojicou Veronika Kapšajová, Réka-Luca Janiová na turnaji ITF Empire Slovak Open 2014 v Trnave v utorok 6. mája 2014.
Foto: TASR/Lukáš Grinaj