Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Tenis

Incident na centrálnom kurte: Zápas Tsongu s Nišikorim prerušili

Francúzsky tenista Jo-Wilfried Tsonga počas zápasu proti Japoncovi Keiovi Nišikorimu vo štvrťfinále dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros 2. júna 2015 v Paríži. Foto: TASR/AP/Thibault Camus

Silný vietor strhol časť obalu videosteny a spadol medzi divákov.

Paríž 2. júna (TASR) - Štvrťfinálový zápas na grandslamovom tenisovom turnaji Roland Garros medzi Japoncom Keiom Nišikorim a Francúzom Jo-Wilfriedom Tsongom v utorok na viac ako pol hodinu prerušili pre silný vietor.

aponský tenista Kei Nišikori sleduje loptičku počas zápasu proti Francúzovi Jo-Wilfriedovi Tsongovi vo štvrťfinále dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros 2. júna 2015 v Paríži.
Foto: TASR/AP/Thibault Camus


Ten strhol časť obalu videosteny a spadol medzi divákov, informovala agentúra dpa.

Ľudia odnášajú časť panelu, ktorý spadol na stánok na centrálnom kurte počas štvrťfinálového zápasu medzi Japoncom Keiom Nišikorim proti Francúzovi Jo-Wilfriedovi Tsongovi na grandslamovom turnaji Roland Garros 2. júna 2015 v Paríži.
Foto: TASR/AP/Thibault Camus


Incident si podľa prvých správ nevyžiadal vážnejšie zranenia, no duel vzhľadom na bezpečnosť divákov za stavu 6:1 a 5:2 pre Tsongu usporiadatelia prerušili.

Muž kontroluje pozadie obrovskej televíznej obrazovky po tom, čo veľká časť panela spadla na divákov na centrálnom kurte počas štvrťfinálového zápasu medzi Japoncom Keiom Nišikorim proti Francúzovi Jo-Wilfriedovi Tsongovi na grandslamovom turnaji Roland Garros 2. júna 2015 v Paríži.
Foto: TASR/AP/David Vincent