Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Tenis

Dimitrovov manažér priznal: Mali sme byť disciplinovanejší

Srbský tenista Novak Djokovič (uprostred) pózuje s dobrovoľníkmi a hráčmi po exhibičnom turnaji Adria Cup 14. júna 2020 v Belehrade Bulharský tenista Grigor Dimitrov mal pozitívny test na nový koronavírus. Foto: TASR/AP

Devätnásty hráč sveta odstúpil cez víkend z druhého exhibičného turnaja v chorvátskom Zadare, ktorý usporiadal Djokovič, pre zdravotné problémy.

Sofia 23. júna (TASR) - Manažér bulharského tenistu Grigora Dimitrova po pozitívnom teste jeho klienta na nový koronavírus priznal, že účastníci exhibície Adria Tour Novaka Djokoviča mali byť oveľa obozretnejší. Devätnásty hráč sveta odstúpil cez víkend z druhého exhibičného turnaja v chorvátskom Zadare, ktorý usporiadal Djokovič, pre zdravotné problémy.

"Neboli sme takí disciplinovaní, ako sme mali byť," citovala v utorok Georgiho Toimenova bulharská televízia bTV. Manažér tiež informoval o aktuálnom stave Dimitrova, ktorý sa predstavil aj na minulotýždňovom prvom Djokovičovom podujatí v Belehrade: "Cíti sa dobre a zotavuje sa. Včera už nemal žiadny zo symptómov, ktoré mal predtým."