Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Tenis

Čepelová už trénuje v Quebecu: Byť jednotkou je pre mňa výzva

Slovenská tenistka Jana Čepelová. Foto: TASR

Finalistka turnaja WTA v Charlestone bude pri absencii Dominiky Cibulkovej, Daniely Hantuchovej a Magdalény Rybárikovej líderkou slovenského Fed cupového tímu.

Quebec 12. apríla (TASR) - Slovenské tenistky Jana Čepelová s Annou Karolínou Schmiedlovou už trénujú v kanadskom Quebecu - dejisku barážového stretnutia o účasť vo svetovej skupine Pohára federácie (19.-20. apríla). Kurt v areáli Laval University si však prvýkrát vyskúšajú až v utorok.

"Zatiaľ trénujeme v inej hale na inom povrchu so slabším svetlom. Na center v univerzitnej hale sa dostaneme až v utorok. Do Quebecu už prišiel aj môj tréner Martin Zathurecký, už niekoľko dní je tu fyzioterapeut Zdenko Ďuriš, ktorý sa o nás s Kajkou stará," povedala pre TASR Čepelová.

Finalistka turnaja WTA v Charlestone bude pri absencii Dominiky Cibulkovej, Daniely Hantuchovej a Magdalény Rybárikovej líderkou slovenského tímu. "Na zápas sa teším, byť slovenskou tímovou jednotkou je pre mňa veľká výzva," dodala 20-ročná Slovenka, ktorá po úspešnom ťažení na zelenej antuke v Južnej Karolíne poskočila vo svetovom rebríčku na 51. miesto.