Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Tenis

Halepová je vo finále v Indian Wells bez boja, Williamsová sa vzdala

Halepová postúpila do finále tenisového turnaja v Indian Wells bez boja, keď jej súperka Serena Williamsová ešte pred začiatkom zápasu ohlásila, že nebude môcť nastúpiť. 21. marca 2015. Foto: TASR/AP Photo

Halepová postúpila bez boja, keď jej súperka Serena Williamsová ešte pred začiatkom zápasu ohlásila, že nebude môcť nastúpiť.

Indian Wells 21. marca (TASR) - Vo finále dvojhry na turnaji WTA v kalifornskom Indian Wells sa stretnú Srbka Jelena Jankovičová a Rumunka Simona Halepová.

Jankovičová v semifinále vyradila Nemku Sabinu Lisickú v troch setoch 3:6, 6:3, 6:1. Halepová postúpila bez boja, keď jej súperka Serena Williamsová ešte pred začiatkom zápasu ohlásila, že nebude môcť nastúpiť. Svetovú jednotku, ktorá sa v Indian Wells predstavila po dlhých 11 rokoch, vyradili problémy s kolenom. "Pred pár dňami som si počas tréningu poranila koleno. Nechcem riskovať a okrem toho do zápasu som chcela dať 200 percent. Tento rok mi to jednoducho nebolo súdené," uviedla Williamsová.

dvojhra - semifinále:

Simona Halepová (3-Rum.) - Serena Williamsová (1-USA) - postup bez boja, Jelena Jankovičová (18-Srb.) - Sabine Lisická (24-Nem.) 3:6, 6:3, 6:1