Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Tenis

Slávia STU Bratislava štvrtýkrát za sebou víťazom extraligy mužov

Na snímke slovenský tenista Norbert Gombos, archívne foto. Foto: FOTO TASR – Jaroslav Novák

Domácim nepomohol k triumfu ani deblový špecialista Filip Polášek, ktorý uspel vo dvojhre, vo štvorhre však s Jurajom Masárom podľahli páru Marek Semjan, Alex Molčan.

Bratislava 12. júna (TASR) – Tenisti Slávie STU Bratislava sa stali štvrtýkrát za sebou víťazmi extraligy mužov. Vo finále triumfovali na dvorcoch TK LOVE 4 tennis Bratislava 5:2. O všetkom rozhodli záverečné dve štvorhry.

Hráčom Slávie STU sa podaril husársky kúsok, dosiaľ žiaden tím nezískal štyri extraligové tituly v sérii. "Všetky sú krásne. Vo finálových zápasoch sme sa vždy nadreli a museli sme ísť cez štvorhry. Som šťastný, že som člen Slávie STU. Chalani sú srdciari, nechajú na kurte aj dušu a bojujú až do konca. Pritom všetci hráme zadarmo a nedostaneme za to ani cent," uviedol Norbert Gombos.

Domácim nepomohol k triumfu ani deblový špecialista Filip Polášek, ktorý uspel vo dvojhre, vo štvorhre však s Jurajom Masárom podľahli páru Marek Semjan, Alex Molčan. Svoje extraligové vystúpenie hodnotí Polášek pozitívne. "Hral som tri singlové zápasy a všetky som vyhral, takže z tohto pohľadu musím byť spokojný. Dobre som sa rozpodával, keďže vo dvojhre servujem oveľa častejšie ako vo štvorhre."

Finále extraligy mužov:



TK LOVE 4 tennis Bratislava - TK Slávia STU Bratislava 2:5

Filip Polášek - Ivan Košec 6:0, 4:6, 6:4

Juraj Masár - Marek Semjan 2:6, 6:2, 6:3

Danylo Kaleničenko - Alex Molčan 6:7, 2:6

Iľja Marčenko - Filip Horanský 6:7, 2:6

Lukáš Lacko - Norbert Gombos 0:6, 0:6

Polášek, Masár - Semjan, Molčan 6:7, 1:6

Marčenko, Kaleničenko - Gombos, Horanský 2:6, 4:6