Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 15. máj 2024Meniny má Žofia
< sekcia Tenis

Wozniacka postúpila v Tokiu do semifinále

Na snímke vľavo dánska tenistka Caroline Wozniacka postúpila do semifinále na turnaji WTA v Tokiu po víťazstve nad Nemkou Angelique Kerberovou (vpravo) 6:2, 2:6, 6:3 v piatok 25. septembra 2015. Foto: TASR/AP/Eugene Hoshiko

Turnajová jednotka si poradila s Nemkou Angelique Kerberovou v troch setoch 6:2, 2:6, 6:3.

Tokio 25. septembra (TASR) - Poľská tenistka Agnieszka Radwaňská postúpila na turnaji WTA v Tokiu do semifinále. V piatkovom treťom štvrťfinále ako turnajová sedmička zdolala štvrtú najvyššie nasadenú hráčku Češku Karolínu Plíškovú v dvoch setoch 7:5, 6:2. Radwaňská sa v boji o finále stretne s víťazkou súboja Ana Ivanovičová (2-Srb.) - Dominika Cibulková (SR).

Druhú semifinálovú dvojicu tvoria Dánka Caroline Wozniacka a Švajčiarka Belinda Bencicová. Švajčiarska tenistka Belinda Bencicová postúpila na turnaji WTA v Tokiu do semifinále. V piatkovom úvodnom štvrťfinále ako turnajová osmička zdolala tretiu najvyššie nasadenú hráčku Španielku Garbine Muguruzaovú-Blancovú v dvoch setoch 7:6 (1), 6:1.

Medzi elitné kvarteto sa prebojovala aj Dánka Caroline Wozniacka. Turnajová jednotka si poradila s Nemkou Angelique Kerberovou v troch setoch 6:2, 2:6, 6:3.

dvojhra - štvrťfinále
Agnieszka Radwaňská (7-Poľ.) - Karolína Plíšková (4-ČR) 7:5, 6:2
Belinda Bencicová (8-Švaj.) - Garbine Muguruzaová-Blancová (3-Šp.) 7:6 (1), 6:1
Caroline Wozniacka (1-Dán.) - Angelique Kerberová (5-Nem.) 6:2, 2:6, 6:3