Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Tenis

Pennettová sa premiérovo predstaví na Turnaji majsteriek WTA

Talianska tenistka Flavia Pennettová, archívne foto Foto: TASR/AP

Svetová jednotka Serena Williamsová sa rozhodla v Singapure neštartovať.

Singapur 21. októbra (TASR) - Talianska tenistka Flavia Pennettová sa premiérovo predstaví na koncoročnom šampionáte WTA Finals v Singapure. Víťazka tohtoročného US Open si účasť na Turnaji majsteriek definitívne zabezpečila stredajším triumfom na turnaji v Moskve nad domácou Dariou Gavrilovovou.

Tridsaťtriročná Pennettová je siedmou istou účastníčkou Turnaja majsteriek. O poslednú miestenku stále bojujú Češka Lucie Šafářová, Švajčiarka Timea Bacsinszká a Američanka Venus Williamsová.

"Postupom na WTA Finals sa mi splnil sen a bude to perfektné zakončenie skvelej sezóny," citovala agentúra DPA vyjadrenie Pennettovej, ktorá sa v Singuapure rozlúči s aktívnou kariérou. "Už som Turnaj majsteriek vyhrala vo štvorhre a neviem sa dočkať môjho debutu v singli."

Svetová jednotka Serena Williamsová sa rozhodla v Singapure neštartovať, predstavia sa tam Rumunka Simona Halepová, Španielka Garbine Muguruzová, Ruska Maria Šarapovová, Češka Petra Kvitová, Poľka Agnieszka Radwaňská a Nemka Angelique Kerberová.