Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Tenis

Djokovič bude sledovať NBA: Musím podporiť svojho Jokera

Center Denveru Nuggets Nikola Jokič (15) v súboji s útočníkom Los Angeles Lakers LeBronom Jamesom (6) v druhom polčase 4. zápasu série finále Západnej konferencie basketbalovej NBA v pondelok 22. mája 2023 v Los Angeles. Foto: TASR/AP

Kapitán a líder Nuggets je práve Jokič, ktorý pôsobí v tíme od roku 2015 a má na konte dve ocenenia pre najužitočnejšieho hráča ligy.

Paríž 1. júna (TASR) - Novak Djokovič patrí na Roland Garros k najväčším favoritom, no počas jeho trvania sa nesústredí len na tenis. Popri Grand Slame bude pozorne sledovať aj počínanie svojho krajana Nikolu Jokiča, ktorý si v noci na piatok odkrúti premiéru vo finále play off basketbalovej NBA. O titul zabojuje prvýkrát v histórii aj jeho Denver Nuggets.

"Musím podporiť svojho ´Jokera´. Dúfam, že svoj prvý zápas vyhrajú," povedal Djokovič po víťazstve v druhom kole pre agentúru AP. Nuggets sa stretnú vo finále s Miami, ktoré má šancu získať prvý titul po desiatich rokoch.

Kapitán a líder Nuggets je práve Jokič, ktorý pôsobí v tíme od roku 2015 a má na konte dve ocenenia pre najužitočnejšieho hráča ligy. "Sme naňho veľmi hrdí. Pochádza z malého mesta v malej krajine a jeho začiatky boli veľmi skromné. A taký zostal až doteraz, rodinne založený a príjemný chlapík," dodal 22-násobný grandslamový víťaz.