Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Tipsport Liga

Halama sa presúva Michaloviec do Spišskej Novej Vsi

Na archívnej snímke zľava Marco Halama. Foto: TASR/Branislav Račko

Marco je po neúspešnom štarte v Michalovciach správne nabudený a ja verím, že práve v našom drese ukáže svoju nespornú hokejovú kvalitu, povedal generálny manažér Spišiakov Richard Rapáč.

Spišská Nová Ves 6. septembra (TASR) - Nováčik najvyššej hokejovej súťaže HK Spišská Nová Ves angažoval 25-ročného útočníka Marca Halamu. Klub o tom informoval na sociálnych sieťach.

Halama bol v sezóne 2020/2021 člen majstrovského tímu HKM Zvolen. Po zisku titulu zamieril do Michaloviec, no napokon v klube skončil ešte pred začiatkom extraligovej sezóny. "Som rád, že do tímu prichádza kreatívny slovenský hráč vo výbornom hokejovom veku, ktorý už ma za sebou produktívne sezóny v našej extralige. Ide o hráča so šikovnými rukami a hokejovým myslením, ktorý by nám mal pomôcť so zvýšením efektivity v zakončení, s ktorým sa v príprave zatiaľ trápime. Marco je po neúspešnom štarte v Michalovciach správne nabudený a ja verím, že práve v našom drese ukáže svoju nespornú hokejovú kvalitu," povedal generálny manažér Spišiakov Richard Rapáč.