Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Tipsport Liga

TIPOS EXTRALIGA: HC Košice už bez útočníka Vopelku

Na snímke vľavo hráč HC Košice Lukáš Vopelka, vpravo brankár MHK 32 Liptovský Mikuláš Filip Krasanovský, uprostred jeho spoluhráč Jakub Nemec v dohrávke 2. kola Tipos extraligy HC Košice - MHK 32 Liptovský Mikuláš 27. októbra 2020 v Košiciach. Foto: TASR - František Iván

Vopelka prišiel do Košíc v polovici októbra v záujme zvýšenia konkurencie medzi legionármi.

Košice 9. novembra (TASR) - Český hokejový útočník Lukáš Vopelka už nie je hráč extraligového HC Košice. Za "oceliarov" stihol odohrať šesť zápasov, v ktorých získal tri kanadské body za dva góly a asistenciu. Klub informoval o zmene na oficiálnej stránke.

Vopelka prišiel do Košíc v polovici októbra v záujme zvýšenia konkurencie medzi legionármi. S klubom sa pôvodne dohodol na dvojmesačnej spolupráci, no napokon sa strany rozišli už po troch týždňoch. "Vedenie klubu sa rozhodlo neponúknuť mu kontrakt do konca sezóny. Ukazoval sa veľmi dobre, je pracovitý, skromný a výborný chalan. Rozhodlo, že je to skôr hráč na čiernu prácu, čiže na pozíciu, na ktorej máme momentálne vyriešenú situáciu," povedal tréner a športový riaditeľ HC Košice Jan Šťastný.