Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Tipsport Liga

TEL: HK Poprad nepredĺžil zmluvu s Matúšom Paločkom

Na snímke zľava hráč HK Dukla Ingema Michalovce Jakub Suja, brankár HK Poprad Tomáš Vošvrda a jeho spoluhráč Matej Paločko v zápase 32.kola Tipos extraligy HK Dukla Ingema Michalovce - HK Poprad v Michalovciach v nedeľu 17. januára 2021. Foto: TASR – Roman Hanc

Popradský klub nedávno informoval aj o ukončení spolupráce s brankárom Tomášom Vošvrdom a útočníkmi Miroslavom Preisigerom a Marekom Zagrapanom.

Poprad 22. mája (TASR) - Kariéra slovenského hokejového útočníka Matúša Paločka nebude pokračovať v materskom HK Poprad. Vedenie "kamzíkov" mu nepredĺžilo zmluvu. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

Paločko strávil v Poprade takmer celú doterajšiu kariéru. V sezóne 2016/2017 pôsobil v druhej najvyššej českej súťaži v drese Litoměříc a s výnimkou krátkych hosťovaní v Prešove a Spišskej Novej Vsi pôsobil iba v Poprade. V jeho drese odohral v najvyššej slovenskej súťaži celkovo 507 zápasov, v ktorých získal 190 kanadských bodov za 87 gólov a 103 asistencií. Individuálne najvydarenejšiu sezónu mal v ročníku 2014/2015, v ktorej strelil 26 gólov a získal 38 bodov.

Popradský klub nedávno informoval aj o ukončení spolupráce s brankárom Tomášom Vošvrdom a útočníkmi Miroslavom Preisigerom a Marekom Zagrapanom. Najproduktívnejší hráč "kamzíkov" i celej Tipos extraligy v sezóne 2020/2021 Marcel Haščák zamieril do Komety Brno.