Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Tipsport Liga

TIPOS EXTRALIGA: Kanaďan Louis absolvuje skúšku v Michalovciach

Na snímke uprostred v pozadí brankár Michaloviec Tomáš Tomek a hráč Slovana Brendan O'Donnell (vpravo) v zápase 1. kola Tipos Extraligy, HC Dukla Ingema Michalovce - HC Slovan Bratislava v piatok 2. októbra 2020 v Michalovciach. Foto: TASR – Roman Hanc

Louis pôsobil do roku 2016 v nižších zámorských ligách. Následne zamieril do Európy a v drese Cardiff Devils odohral štyri kompletné sezóny.

Michalovce 16. októbra (TASR) - Kanadský hokejový obranca Mark Louis absolvuje skúšku v extraligovom HK Dukla Ingema Michalovce. Klub o tom informoval na sociálnych sieťach.

"Mark bol umiestnený do domácej karantény a po tom, čo bude mať negatívny výsledok na ochorenie COVID-19, sa pripojí k tímu," uviedol michalovský klub.

Louis pôsobil do roku 2016 v nižších zámorských ligách. Následne zamieril do Európy a v drese Cardiff Devils odohral štyri kompletné sezóny. V ročníku 2019/2020 odohral 43 zápasov, v ktorých mal bilanciu jeden gól, jedna asistencia a 33 trestných minút.

Po príchode Louisa je na súpiske Michaloviec sedem legionárov, pričom presne toľko ich môže zasiahnuť do extraligového zápasu.