Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Tipsport Liga

Sládok zamieril z Trenčína do Zvolena

Jozef Sládok (vľavo), archívne foto. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Okrem Trenčína si v najvyššej slovenskej súťaži obliekal aj dres Detvy.

Zvolen 10. júna (TASR) - Slovenský hokejový obranca Jozef Sládok sa stal hráčom HKM Zvolen. Úradujúci majster o tom informoval na oficiálnej klubovej webstránke.

Sládok pôsobil v uplynulých dvoch sezónach v Dukle Trenčín, no ročník 2020/2021 mu pokazili zdravotné problémy. Pre ne odohral iba sedem zápasov a v zostave vojakov absentoval od konca novembra 2020. Okrem Trenčína si v najvyššej slovenskej súťaži obliekal aj dres Detvy.

"Záujem zo Zvolena prišiel už minulé leto. Vtedy však z prestupu zišlo. Bol som už ústne dohodnutý s Trenčínom. Keby som vtedy vedel, ako sa veci vyvinú... Raz som už dal Trenčanom slovo a nikdy by som dohodu nezrušil. Mám aspoň poučenie, že veci treba zvažovať ešte dôslednejšie. A zlato sa dá získať aj v novej sezóne, o motiváciu je teda postarané. Na to, že som bol dlhšie zranený, som zo strany iných klubov pocítil až prekvapujúco veľký záujem. Zavážila kvalita a podmienky Zvolena. Napokon, do majstrovského klubu sa neprestupuje každý deň," povedal Sládok pre hkmzvolen.sk.