Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Tipsport Liga

TIPSPORT LIGA: HKM Zvolen angažoval kanadského obrancu Melancona

Na snímke gólová radosť Zvolena počas zápasu 28. kola hokejovej Tipsport Ligy HKM Zvolen - HK Poprad. Foto: TASR - Ján Krošlák

Melancon doteraz pôsobil v nižších zámorských súťažiach, ročník 2019/2020 strávil v ECHL.

Zvolen 26. augusta (TASR) - Tipsportligový klub HKM Zvolen angažoval 24-ročného kanadského obrancu T.J. Melancona. Klub o tom informoval prostredníctvom facebooku.

"Je to kvalitný korčuliar s dobrou prihrávkou a strelou, ktorý dokáže podporiť ofenzívu a rovnako byť spoľahlivý vzadu. Taktiež je to dobrý tímový hráč do kabíny. Nemáme pochybnosti o tom, že ide o plnohodnotnú náhradu za Bobbyho Sheu," uviedol hráčsky skaut HKM Zvolen Patrik Ryba pre klubovú stránku.

Melancon doteraz pôsobil v nižších zámorských súťažiach, ročník 2019/2020 strávil v ECHL. V drese Brampton Beast odohral 48 zápasov, v ktorých mal bilanciu sedem gólov, 29 asistencií, 30 trestných minút a šesť mínusových bodov v hodnotení +/-.

Po príchode Melancona je na súpiske HKM Zvolen šesť legionárov. Iné ako slovenské občianstvo majú aj švédsky brankár Robin Rahm, Kanaďania Melancon, Ben Betker, Allan McPherson, Brit Mike Hammond a Fín Mikko Nuutinen.