Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Tipsport Liga

Kutálek a Krištof predĺžili s hokejovou Nitrou zmluvy o dva roky

Útočník Nitry Tibor Kutálek (vpravo). Foto: TASR/Henrich Mišovič

Tibor Kutálek prišiel do Nitry po tom, čo získal majstrovský titul v tíme HC Košice. Kvalitnými výkonmi v play off následne prispel aj k historickému titulu pre Nitru.

Nitra 17. januára (TASR) - Vedenie úradujúceho majstra Tipsport Ligy HK Nitra predĺžilo zmluvy s dvomi útočníkmi. Klubu spod Zobora sa na ďalšie dve sezóny upísali Tibor Kutálek a Michal Krištof. Nitriansky klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

Tibor Kutálek prišiel do Nitry po tom, čo získal majstrovský titul v tíme HC Košice. Kvalitnými výkonmi v play off následne prispel aj k historickému titulu pre Nitru. V aktuálnej sezóne odohral vinou problémov s chrbtom iba 18 zápasov, v ktorých strelil 5 gólov a pridal 18 asistencií.

"Tiborovi Kutálkovi sme predĺžili zmluvu ešte pred jeho operáciou. Chceli sme, aby bol pokojnejší a vedel, že s ním v klube počítame. S jeho službami sme veľmi spokojní. Podobne je to aj s Michalom Krištofom, ktorý nám odvádza výborné výkony a sme radi, že nitriansky odchovanec chce pokračovať doma aj v nasledujúcich dvoch sezónach. Nielen výkonmi na ľade, ale aj charakterovo ide príkladom. Nazdávame sa, že si zaslúži pozornosť reprezentačných trénerov," uviedol k podpisu dvoch zmlúv prezident HK Nitra Miroslav Kováčik.

Krištof doteraz odohral 40 zápasov, v ktorých získal 33 bodov za 13 gólov a 20 asistencií.